Mikähän ihme näissä vuodatus-blogeissa on ollut, kun haamupäivityksiä näkyy todella monella suosikkilistalaisellani ja välillä sivuille ei pääse ollenkaan. Kauhiata tällaiselle koukkuuntuneelle ;)

Huovutettava hattu on nyt siinä vaiheessa, että pitäisi alkaa kavennella. Vaan lankapa loppui kesken. Jos olisin vähänkään ajatellut, en olisi edes kuvitellut, että lanka riittäisi. Koska haluan yksivärisen mustan myssyn enkä uskalla lähteä sekoittelemaan Fritidsiä ja Huopasta, hattu saa nyt odottaa lauantain shoppausreissua, vaikka nyt jos koskaan myssylle olisi käyttöä. Tosin pikkuneidin kanssa emme kyllä tuollaisella pakkasella ja viimalla edes kävelylle uskaltaudu. Tänään oli yksi pakkomeno, tosin autokyydillä, mutta olisitten nähneet pienen Michelin-akan, kun äiti puki päälle niin monta kerrosta, ettei toinen varmasti palellu - järkyttävä homma autolle ja autosta siirtymistä varten ;)

Kun myssy joutui jäähylle, tartuin pitkästä aikaa pikkuneidin peitontekeleeseen. Jotenkin tällä hetkellä tuntuu, että sillekin voi olla vielä tänä talvena käyttöä. En kuitenkaan ole saanut vielä edes toista Huopas-kerää tuhottua, kaapissa odottaa vielä kolme, sillä täydensin varastoani tältä osin, kuten suunnittelin. Kolmen kerän peitosta olisi varmaan tullut ihan liian pieni.

Neulejakku on edennyt vain pari hassua kerrosta, enimmäkseen olen taas ihaillut lankaa ja neulosta :) Tosin täällä oli puhetta vartalonympärysmitasta ja aloin huolestua, että mahdoinkohan kuitenkin valita liian suuren koon. Tekeillä oleva takakappale ainakin näyttää kovin leveältä enkä kuitenkaan haluaisi mitään säkkiä tehdä. Täytyypä mittailla, laskeskella ja pähkiä nyt, kun valmista on vasta niin vähän, ettei purkaminen vielä ihan kauheasti harmita.